Gitarrkurs Gamla Stan #1

 

 

 

 

Giarrkurs Gamla Stan #1
14-16 augusti 2015
Gitarrkurs Gamla Stan #1 är en kurs för gitarrister i alla åldrar. Den kommer äga rum i Gamla stan i Stockholm i ett inspirerande och charmfullt valv från 1600-talet med perfekt akustik för gitarr. Våra lärare i år är Afra Rubino Malmström, flamencogitarr och Georg Gulyás, klassisk gitarr.

Afra Rubino Malmström har undervisat i flamencogitarr på Fundacion de Arte Flamenco Cristina Heeren. Hon är en av en handfull framgångsrika kvinnliga flamencogitarrister på professionell nivå idag. Känd för sina pedagogiska förmågor och stora smittsamma entusiasm.
Georg Gulyás är lektor vid Musikhögskolan Ingesund och konsertgitarrist. Han har uppträtt med de flesta av Sveriges orkestrar och har gett ut bl a Bachs samlade verk för luta och två skivor med spansk och latinamerikansk musik.
Förutom lektioner innehåller kursen 2 seminarier och 2 konserter med Afra Rubino och Georg Gulyás. Klasserna är öppna så man kan lyssna på varandra: ett gyllene tillfälle att träffas och utbyta erfarenheter med andra gitarrister. Hela kursen avslutas med elevafton och efterföljande fest.
Detaljerad kursplan för dagarna skickas innan kursstart efter sista anmälningsdag.
Priser:
2200 kr för vuxna
1700 kr för studerande
Kost och logi står deltagarna själva för. Vi bjuder på fika.
Målet är att ge alla deltagare en musikupplevelse i fantastisk miljö i hjärtat av Stockholms historiska kvarter som ska ge fortsatt lust och inspiration i det egna musicerandet!

 

Bilder i samband till kursen publiceras på #gitarrkursgamlastan1

 

För anmälan och mer info kontakta Georg Gulyás:
E-post: georg@gulyas.se eller mobil: 070 636 75 75

 

 

 

 

 

Kontakta Georg Gulyás: Kontakt: georg@gulyas.se

wf"/>